• Media 20110423

    Vanwege het "open" karakter van het Paastoernooi van dit jaar, werden wij vandaag verblijd met maar liefst 2 introducees. De derde moest zich helaas op het laatste moment afmelden wegens verplichte aanwezigheid bij een voetbalwedstijdje of zoiets {zucht}.

    Desalniettemin: tweemaal vers bloed in de zaal, in de vorm van Danny Hoogmoed (zoon van Peter) en Kees Schiers, een echte voetbalveteraan. Zij weerden zich kranig en groeiden steeds meer in de wedstrijd. Graag zien wij beiden spoedig terug.

    Het was natuurlijk als vanouds een klassiek dubbeltoernooi met 10 wedstrijdjes van 2 sets tot de 21 (!). Er werd nog net niet met een bal van 38 mm gespeeld :-)

    Ulrich werd de uiteindelijke winnaar, boven Karel en Rob op een gedeelde tweede plaats. Peter Leenheer volgde op een vierde plek. Prijzen in de vorm van heerlijke choco-eieren, ook dit keer weer verzorgd door onze kundige quizmaster Jan.

    Dit jaar helaas geen professionele foto’s — en al helemaal niet zo veel — maar we hebben er nog wel een fatsoenlijke groepsfoto kunnen uitpersen. Peter Hoogmoed en Kees staan hier helaas niet op: zij waren inmiddels naar huis vertrokken voor een welverdiende siĆ«sta.

    This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
    This is a WPSimpleViewerGallery

     

    Tags: , ,

  • Antwoord op dit bericht

    Let op: Antwoorden worden alle eerst doorgelezen vóór publicatie. Het is niet nodig meer dan één keer hetzelfde te antwoorden. Heb a.u.b. geduld.